Kant en klare dakkapel

Bent u op zoek naar een kant en klare dakkapel? Dan gaat u bij Gelders Dakkapel moeiteloos slagen. Een kant en klare dakkapel laten plaatsen is altijd al erg populair geweest. Dit komt niet alleen door het feit dat u er als eigenaar van de woning haast geen omkijken meer naar hebt.

Bent u op zoek naar een kant en klare dakkapel? Dan gaat u bij Gelders Dakkapel moeiteloos slagen. Een kant en klare dakkapel laten plaatsen is altijd al erg populair geweest. Dit komt niet alleen door het feit dat u er als eigenaar van de woning haast geen omkijken meer naar hebt.

Het is namelijk ook zo dat er een financieel voordeel aan verbonden is. Zou u ook graag snel en eenvoudig willen kunnen genieten van alle voordelen die een dakkapel met zich meebrengt? In dat geval kan kiezen voor een kant en klaar exemplaar van Gelders Dakkapel voor u de moeite zeker waard zijn.

Wat houdt een kant en klare dakkapel in?

Zoals de naam van deze dakkapel reeds laat vermoeden is deze bij oplevering volledig afgewerkt. Dit betekent dat in alles van het interieur is voorzien en dat de buitenkant tot in de puntjes is afgewerkt. In principe moet u er na de plaatsing van uw kant en klare dakkapel meteen voor kunnen kiezen om er gebruik van te maken. Hoe dan ook kunnen we dus stellen dat een kant en klare dakkapel de volgende zaken bevat:

1. De constructie van de dakkapel
2. De afwerking aan de buitenkant van de dakkapel
3. De afwerking aan de binnenkant van de dakkapel

Kenmerken kant en klare dakkapel

Naast de hierboven beschreven kenmerken is het ook mogelijk dat er meteen bij oplevering reeds verschillende opties zijn toegepast. Natuurlijk bespreken we deze in het voorstadium van het zetten van uw kant en klare dakkapel. Zo kunnen onze specialisten in onze eigen werkplaats er rekening mee houden. Mocht achteraf blijken dat u nog één of misschien zelfs meerdere opties over het hoofd hebt gezien, dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om deze alsnog toe te voegen.

Wat zijn de voordelen kant en klare dakkapel?

De belangrijkste redenen waarom veel mensen kiezen voor een kant en klare dakkapel zijn terug te vinden in de vele interessante voordelen die er aan verbonden zijn.

1. Een kant en klare dakkapel kunnen de specialisten van Gelders Dakkapel perfect in één dag plaatsen. Dit zorgt ervoor dat we de overlast tot een minimum kunnen beperken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u niet lang hoeft te wachten voordat u uw dakkapel daadwerkelijk kunt gaan gebruiken.

2. Door te kiezen voor een kant en klare dakkapel verkleinen we het risico op lekkages aanzienlijk.

3. Het feit dat een dakkapel kant en klaar in onze werkplaats wordt gefabriceerd betekent dat u altijd bent verzekerd van een uitstekende afwerking en kwaliteit.

4. Bij het realiseren van een maatwerk dakkapel zult u niet alleen rekening moeten houden met meer overlast. Daarnaast is er ook altijd sprake van heel wat meer bouwafval. Dat geldt niet voor een dakkapel die u kant en klaar laat plaatsen.

Speciaal transport
Houdt u er wel rekening mee dat er voor de plaatsing van een kant en klare dakkapel altijd speciaal transport is vereist met een hijskraan. Hoe langer het duurt om de dakkapel te plaatsen (bijvoorbeeld door de aanwezigheid van bepaalde hindernissen), des te hoger het totale kostenplaatje zal uitvallen.

Contact
Wilt u weten hoeveel een kant en klare dakkapel inclusief plaatsing kost? Neemt u dan contact met onze specialisten op via 0481 - 22 52 30 of stuur u ons een e-mail op info@geldersdakkapel.nl. We staan u graag te woord.

img-0564

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten