• Home
  • Dakkapel showroom

Dakkapel showroom

U wilt zich oriënteren op een nieuwe dakkapel. Daarvoor zoekt u een aanprekende dakkapel showroom. Zowel de showroom als werkplaats van Gelders Dakkapel zijn gevestigd in Elst (Gelderland). Hier kunt u ook terecht voor advies. Onze dakkapel showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Zo kunnen we u de juiste aandacht en tijd geven.

Het bezoeken van onze dakkapel showroom zorgt ervoor dat u zich het meest complete beeld van een dakkapel kunt vormen. In onze showroom zijn diverse modellen te bekijken en kunt u de sfeer proeven waarin we te werk gaan. Het is namelijk belangrijk om te voelen met welk bedrijf u in zee gaat. Dat geeft de beste aankoopbeslissing en vertrouwen.

Soepel traject
Gelders Dakkapel levert kwalitatieve dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd. Wij leveren uw dakkapel tegen absoluut messcherpe prijzen. Dit is mogelijk omdat wij door de productie in onze eigen werkplaats en onze jarenlange ervaring superefficiënt kunnen werken. Wij ontzorgen u graag volledig. Van advies tot offerte en van tot productie tot plaatsing zorgen wij voor een soepel traject. Dat begint in onze dakkapel showroom, waarin we u onze dakkapellen kunnen tonen op een manier waarop ze volledig tot hun recht komen. Dat is ook de reden dat we dit uitsluitend op afspraak doen. 

Offerte aanvragen en bezoek dakkapel showroom
U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen voor uw dakkapel om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen van het plaatsen van een dakkapel. Wij raden u aan om ook te komen kijken in onze dakkapel showroom, omdat veel onderdelen, materialen en kozijnen onbekend kunnen zijn voor u. Later blijken deze vaak zeer belangrijk te zijn voor het plaatsen van uw dakkapel. Het is dan beter even wat tijd te investeren, zodat u de juiste en een weloverwogen beslissing over het plaatsen van een dakkapel neemt. Neem daarom contact met ons op om hierover een afspraak te maken.

Dakkapel
Gelders Dakkapel is uw betrouwbare partner voor het op maat maken en plaatsen van dakkapellen op uw woning. Bij ons vindt u dan ook een breed aanbod verschillende soorten dakkapellen in allerlei gangbare en standaardafmetingen. Het plaatsen van een dakkapel is daardoor zo gepiept. Wij begrijpen echter dat het plaatsen van een dakkapel daarnaast een belangrijke keuze voor u is. Daarom willen u hier dan ook graag mee helpen en advies geven bij het plaatsen van uw dakkapel. Kom daarom naar onze dakkapel showroom waar we u - op afspraak - van al het benodigde advies voorzien.

Verstandige investering
Een dakkapel is een heel verstandige investering in uw woning met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis. Wat wil een mens nog meer? Nou: scherpe prijzen en een heldere offerte. Wilt u kennis maken met Gelders Dakkapel of hebt u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze dakkapel showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten