• Home
  • Dakkapel 7.5 meter

Dakkapel 7.5 meter

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel van 7,5 meter breed? Dan bent u bij Gelders Dakkapel aan het juiste adres. En wij straks bij u. Gelders Dakkapel levert u een dakkapel in elke gewenste maat dus ook een dakkapel van 7,5 meter breed! Wij maken al onze dakkapellen in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland).

We delen graag onze kennis over dakkapellen en op welke manier deze bij uw woning passen. Onze tarieven zijn uiterst concurrerend en we nemen alle zorgen uit handen bij de levering en plaatsing van uw dakkapel van 7,5 meter. Gelders Dakkapel levert hoogwaardige dakkapellen aan zowel particulieren als aannemers door heel Nederland. Met meer dan vijftien jaar ervaring met dakkapellen garanderen we betrouwbare kwaliteit. Onze dakkapellen worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en ondergaan grondige kwaliteitscontroles. Vraag via onderstaande knop een offerte. Wilt u meer informatie? Lees dan verder.

Meerwaarde

Een dakkapel van 7,5 meter voegt meer waarde toe aan uw woning. U krijgt namelijk extra ruimte, natuurlijk licht en een beter uitzicht. Het verbetert dus niet alleen uw woongenot, maar verhoogt ook de actuele waarde van uw woning. Dankzij professionele installatie en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt een dakkapel een duurzame oplossing voor extra leefruimte. Het resultaat is een comfortabele en functionele toevoeging aan uw huis die zowel uw woonervaring verbetert als de marktwaarde van uw woning verhoogt. Meer lezen over waardevermeerdering.

dakkapel-75-meter

Messcherpe prijzen

Gelders Dakkapel levert uw dakkapel voor een uiterst scherpe prijs. Waarom zijn wij hier zo zeker in? De productie vindt plaats op onze eigen locatie en dankzij onze jarenlange ervaring werken we zeer efficiënt. We kunnen u volledig ontzorgen. Van advies tot offerte en van productie tot plaatsing zorgen wij voor een soepel traject. 

Vanaf prijzen dakkapellen:

• Vanaf prijs dakkapel 2,5 meter: 5.995,- euro inclusief BTW

• Vanaf prijs dakkapel 5,0 meter: 8.995,- euro, inclusief BTW

Vraag een duidelijke offerte aan voor een exacte berekening. Onze medewerkers bieden u graag advies en denken mee over de beste aanpak van uw specifieke wensen. Hierdoor heeft u optimaal plezier van uw investering.

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel te plaatsen?

Wilt u een 7,5 meter dakkapel laten plaatsen en uw woongenot verhogen? Controleer eerst de vergunningsregels van uw gemeente. De ervaring leert dat aan de achterkant van woningen vaak vergunningsvrij een dakkapel kan worden geplaatst. Voor de voorkant gelden soms andere regels. Raadpleeg omgevingsloket.nl om te zien of u een vergunning nodig heeft. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Showroom dakkapel

Bezoek onze showroom in Elst en bekijk al onze dakkapellen. Doe inspiratie op en ontdek hoe wij de mooiste dakkapellen in onze werkplaats maken. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Elst. Hier ontvangen wij u graag voor advies en bespreken we uw wensen. Een 7,5 meter dakkapel is een uitstekende investering met tal van voordelen: meer licht, extra ruimte en een verhoogde woningwaarde. Maar naast dat alles, bieden wij ook scherpe prijzen en een duidelijke offerte.

Alle voordelen op een rijtje:

• Waardestijging van uw woning
• Meer ruimte, meer daglicht
• Messcherpe prijzen
• Elke maat is mogelijk, ook een dakkapel van 7,5 meter
• Lange levensduur
• Productie in eigen werkplaats
• Gratis advies

Advies over plaatsen dakkapel van 7,5 meter

Heeft u vragen over de aankoop en installatie van uw dakkapel? Dat begrijpen we volkomen. U kunt vrijblijvend advies aanvragen en foto's van uw situatie uploaden via de onderstaande knop. Wij beoordelen de situatie en komen indien nodig bij u langs voor een nauwkeurige inschatting. U ontvangt van ons altijd deskundig advies en een scherpe offerte!

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten