• Home
  • Dakkapel 2.5 meter

Dakkapel 2,5 meter

Bent u op zoek naar een dakkapel van 2,5 meter breed? Dan bent u een paar stappen verwijderd van een sieraad van een dakkapel op het dak van uw woning. Gelders Dakkapel levert u een dakkapel in elke gewenste maat dus ook in de afmeting van 2,5 meter breed. Ook alle tussenmaten kunnen door ons geleverd worden. Wij produceren al onze dakkapellen namelijk in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland).

Wij voorzien u graag van advies voor de beste oplossing. Wij hanteren zeer scherpe tarieven en ontzorgen u volledig bij de levering en plaatsing van uw dakkapel van 2,5 meter. Gelders Dakkapel levert kwalitatieve dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring in deze branche. Daarom bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd.

Messcherpe prijzen

Wij leveren uw dakkapel tegen absoluut messcherpe prijzen. Dit is mogelijk omdat wij door de productie in onze eigen werkplaats en onze jarenlange ervaring efficiënt kunnen werken. Wij ontzorgen u graag volledig. Van advies tot offerte en van tot productie tot plaatsing zorgen wij voor een soepel traject. Vanaf prijzen dakkapellen:

✓ Vanaf prijs dakkapel 2,5 meter: 5.995,- euro inclusief BTW
✓ Vanaf prijs dakkapel 5,0 meter: 8.995,- euro inclusief BTW

Vraag een verhelderende offerte aan voor een exacte raming. Onze teamleden dienen u graag van advies en denken mee over de beste oplossing voor uw situatie, zodat u veel plezier hebt van uw investering.

dakkapel-2-5-meter

Meerwaarde

Een dakkapel van 2,5 meter is een absolute meerwaarde voor uw woongenot. Een dakkapel zorgt voor meer ruimtebeleving, meer daglicht en meer uitzicht. Daarnaast heeft een professionele dakkapel een bewezen waardevermeerderende optie voor uw woning. Van onze klanten krijgen we vaak terug dat ze sinds de plaatsing van de dakkapel simpelweg meer woongenot ervaren. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen en daar doen wij het voor.

Uw dakkapel van 2,5 meter van productie tot plaatsing

Aangezien Gelders Dakkapel beschikt over een eigen werkplaats is het altijd mogelijk om een dakkapel voor u op maat te maken. Daarbij letten we op drie pijlers:

✓ Materiaal
✓ Afmeting
✓Type dak

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel te plaatsen?

Voordat u een dakkapel van 2,5 meter laat plaatsen is het verstandig om eerst de vergunningsregels van uw gemeente te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning een dakkapel plaatsen vaak zonder vergunning kan. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel van 2,5 meter te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Showroom dakkapel

Een dakkapel van 2,5 meter is een heel mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis. Wat wil een mens nog meer? Nou: scherpe prijzen en een heldere offerte. Wilt u kennis maken met Gelders Dakkapel of hebt u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze dakkapel showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Onze voordelen op een rijtje:

✓ Meer ruimte, meer daglicht
✓ Messcherpe prijzen
✓ Elke maat is mogelijk, ook een dakkapel van 2,5 meter
✓ Lange levensduur
✓ Productie in eigen werkplaats
✓ Gratis advies

dakkapel-25-meter--2-

Maatwerk dakkapellen en plaatsing in heel Nederland

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen van 2,5 meter breed en ook de grotere formaten worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd. Wij leveren uw dakkapallen op maat vanuit onze eigen werkplaats. Doordat wij zelf de dakkapel maken is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

Advies over plaatsen dakkapel van 2,5 meter

Hebt u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via de button hieronder kunt u een vrijblijvende adviesaanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten