• Home
  • Dakkapel prijzenlijst

Dakkapel prijzenlijst

Een dakkapel plaatsen op uw woning zorgt voor meer ruimte, meer daglicht en een serieuze waardeverhoging van uw huis. Dat zijn al drie voordelen om te kiezen voor het plaatsen van een dakkapel. De volgende vraag is dan: ‘’Welk bedrijf schakel ik in?’’

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat de keuze voor een dakkapel bedrijf best lastig kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook de kosten, de inversting die u doet, speelt daar een belangrijke rol bij. Bij Gelders Dakkapel werken wij niet met prijzenlijsten maar met op maat aangeboden offerte's. De exacte prijs is namelijk afhankelijk van veel factoren en daarom bieden wij u liever de preciese prijs voor uw situatie aan. Om u toch van een richtprijs te voorzien hieronder onze scherpe vanaf prijzen.

Vanafprijzen dakkapellen

Vanafprijs dakkapel 2.5 meter: 5995,- euro inclusief BTW.
Vanafprijs dakkapel 5.0 meter: 8995,- euro inclusief BTW.

Vraag een (vrijblijvende) offerte aan voor een exacte raming. Ons team u graag van advies en de beste oplossing voor uw situatie, zodat u veel plezier heeft van uw investering .

Kosten nieuwe Dakkapel

 In overleg met u komen we met alle plezier eerst bij u langs voor gratis inspectie en advies zodat we u een passend voorstel op maat kunnen doen voor uw specifieke situatie.

Calculatie

Op ons kantoor in Elst (Gelderland) wordt de calculatie voor uw dak uitgewerkt en vervolgens ontvangt u onze offerte. Gelders Dakkapel heeft jarenlange ervaring in alle soorten dakkapellen. Wij leveren u kwaliteit tegen scherpe prijzen en u weet vantevoren wat de kosten voor uw nieuwe dakkapel zijn. Dus bent u op zoek naar duidelijkheid en gedegen advies en een dakkapel prijzenlijst voor uw nieuwe dakkapel? U bent van harte welkom bij Gelders Dakkapel.

Prijzen Dakkapel

Zoals omschreven zijn de materiaalkeuze, afmetingen en aankleding bepalend voor de prijsvorming van uw nieuwe dakkapel. Dit willen we graag met u bespreken en uitrekenen. Onze zeer concurrerende prijzen voor onze dakkapellen zijn inclusief plaatsing en btw. 

dakkapel-prijzenlijst

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten