• Home
  • Dakkapel Groesbeek

Dakkapel Groesbeek

Bent u toe aan meer ruimte in uw huis? Of wilt u eindelijk eens kunnen staan op uw zolder? Een dakkapel creëert licht, ruimte en zeeën aan mogelijkheden voor uw woning. Een dakkapel op uw huis in Groesbeek zal uw woongenot en leefplezier enorm vergroten.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor een dakkapel in Groesbeek zijn? Kijk dan in onze dakkapellenconfigurator voor de mogelijkheden. Klik op de gewenste afmeting, het materiaal, het model en de afwerking en wij sturen u een heldere offerte op het door u opgegeven e-mailadres.

Een dakkapel in Groesbeek: alles is mogelijk

Gelders Dakkapel levert dakkapellen van de hoogste kwaliteit. We maken de dakkapellen in onze eigen werkplaats in Elst onder ideale omstandigheden volledig volgens uw wensen en op maat. Zo ontstaat een prefab-dakkapel. Die dakkapel plaatsen we vervolgens in één dag wind- en waterdicht op uw huis in Groesbeek. Dakkapellen van Gelders Dakkapel worden tot in de details verzorgd en afgewerkt.

Stijlen

Voor uw dakkapel in Groesbeek kunt u kiezen uit alle stijlen. Gelders Dakkapel uit Elst (Gelderland) levert al meer dan 15 jaar kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor particulieren en aannemers in allerlei stijlen. Wij leveren niet alleen uw dakkapel maar zorgen vanzelfsprekend ook voor de plaatsing van uw dakkapel in Groesbeek. Uiteraard kunt u uw dakkapel in Groesbeek tot in de details afmaken met bijvoorbeeld een koperen kraal, rabatdelen op de zijwangen of een contrasterende kleur op de boei.

Een dakkapel in Groesbeek: zo voor elkaar

Gelders Dakkapel komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw dakkapel te bespreken. We meten dan ook meteen ter plekke de dakkapel in, zodat we de dakkapel volledig op maat kunnen maken. Meer weten over de mogelijkheden voor uw dakkapel in Groesbeek? Kijk dan eens op onze homepage bij projecten voor praktische ideeën. Of maak met behulp van onze dakkapellenconfigurator een ontwerp en/of een berekening van de kosten van uw dakkapel.

dakkapel-groesbeek
Gelders Dakkapel, dé specialist

Onze voordelen op een rijtje:

• Messcherpe prijzen
• Meer ruimte, meer daglicht
• Elke maat is mogelijk
• Lange levensduur
• Productie in eigen werkplaats
• Gratis advies

Heb ik een vergunning nodig?

Voordat u een dakkapel gaat plaatsen is het verstandig om eerst de regels rondom de vergunning voor een dakkapel bij de gemeente Berg en Dal te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op deze website of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel in Groesbeek te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Adviesaanvraag

Hebt u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel in Groesbeek? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via de button hieronder kunt u een oriënterende adviesaanvraag doen en uw foto's uploaden van de situering. Wij beoordelen de situatie en in overleg met u kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van uw omstandigheden. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten