• Home
  • Dakkapel 2 onder 1 kap

Dakkapel 2 onder 1 kap

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning? Een dakkapel op een 2 onder 1 kap woning is een goede optie wanneer u bijvoorbeeld meer ruimte wilt onder uw schuine dak. Hoeveel extra ruimte geeft een dakkapel? Goede vraag. Een dakkapel van Gelders Dakkapel op zolder geeft in ieder geval genoeg ruimte voor een extra slaapkamer of mooie kantoorruimte.

Zijn er zaken waar u rekening mee dient te houden? Open deur natuurlijk maar wel iets waar u terdege rekening mee dient te houden. Het is verstandig vooraf met uw buren te overleggen of deze te informeren dat u van plan bent een dakkapel te plaatsen of er over denkt. Dan hoeven ze dat niet in de krant te lezen bij aangevraagde of gemelde verbouwingen. Daarnaast kan het ook in uw voordeel werken.

dakkapel-2-onder-1-kap

Samen met de buren

Het kan heel goed zijn dat de buren het een goed idee vinden en u vragen samen iets te doen. Zeker als u een dakkapel 2 onder 1 kap laat plaatsen. Wanneer de buren ook een dakkapel willen, is wellicht een aantal kosten te delen. Om een eenheid te creëren, kunt u kiezen voor dezelfde stijl dakkapel zodat het een geheel lijkt. En wanneer u ook dezelfde leverancier of aannemer inschakelt, is extra korting misschien ook mogelijk. Een tip hierbij: wanneer u besluit om samen één dakkapel te plaatsen, houdt u er dan rekening mee dat dit niet vergunningsvrij kan gebeuren. U blijft immers niet de vereiste vijftig centimeter uit de scheiding van de woningen.

Dakkapel twee onder één kap

Of u nu vergunningvrij of vergunningsplichtig bent, de dakkapel op een 2 onder 1 kap moet wel voldoen aan de gestelde regels in het bouwbesluit. Ook hiervoor kunt u terecht bij uw gemeente en  natuurlijk ook bij Gelders Dakkapel. Dat op elk schuin dak een dakkapel kan worden geplaatst is in principe waar. Maar of het ook daadwerkelijk kan, is natuurlijk afhankelijk van onder andere de constructie van het dak en een aantal andere zaken. Het is belangrijk dat u vooraf weet wat de mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten kunnen zijn. Informeert u zich daarom goed, ook met betrekking tot de aannemer of dakkapel specialist.

Gelders Dakkapel helpt u met een dakkapel 2 onder 1 kap

Neem contact op met Gelders Dakkapel en informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel 2 onder 1 kap. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, u bent altijd welkom. Wanneer u al een besluit hebt genomen, vraag dan een offerte aan.

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel 2 onder 1 kap te plaatsen?

Voordat u een dakkapel laat plaatsen is het verstandig om eerst de vergunningsregels van uw gemeente te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel 2 onder 1 kap geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel 2 onder 1 kap te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Of lees hier verder voor meer dakkapel informatie.

twee-onder-een-kap-gelders-dakkapel

Showroom dakkapel

Een dakkapel is een heel mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis. Wat wil een mens nog meer? Nou: scherpe prijzen en een heldere offerte. Wilt u kennis maken met Gelders Dakkapel of hebt u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze dakkapel showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Uw dakkapel 2 onder 1 kap van productie tot plaatsing

Aangezien Gelders Dakkapel beschikt over een eigen werkplaats is het altijd mogelijk om een dakkapel voor u op maat te maken. Daarbij letten we op drie pijlers:

✓ Materiaal
✓ Afmeting
✓ Type dak

Gelders Dakkapel, dé specialist in het plaatsen van uw dakkapel 2 onder 1 kap.

Onze voordelen op een rijtje:

✓ Meer ruimte, meer daglicht
✓ Messcherpe prijzen
✓ Elke maat is mogelijk
✓ Lange levensduur
✓ Productie in eigen werkplaats
✓ Gratis advies

Maatwerk dakkapellen en plaatsing in heel Nederland

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. We hebben inmiddels vijftien jaar ervaring. Daarom bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen maken we in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en we controleren deze uitvoerig. Wij leveren uw dakkapallen op maat vanuit onze eigen werkplaats. Doordat wij zelf de dakkapel maken is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

Advies over plaatsen dakkapel

Hebt u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel 2 onder 1 kap? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via de button hieronder kunt u een oriënterende adviesaanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten