• Home
  • Dakkapel 4.5 meter

Dakkapel 4.5 meter

Bent u op zoek naar een dakkapel van 4,5 meter breed? Dan bent u een paar stappen verwijderd van een prachtige toevoeging aan uw woning. Gelders Dakkapel levert u een dakkapel in elke gewenste maat dus ook in de afmeting van 4,5 meter breed. Ook alle tussenmaten kunnen door ons geleverd worden. Wij maken al onze dakkapellen namelijk in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland).

Wij voorzien u graag van advies voor de beste oplossing. Wij hanteren zeer scherpe tarieven en ontzorgen u volledig bij de levering en plaatsing van uw dakkapel van 4,5 meter. Gelders Dakkapel levert kwalitatieve dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring in deze branche. Daarom bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd.

Meerwaarde

Een dakkapel van 4,5 meter voegt aanzienlijk toe aan uw woongenot. Het creëert niet alleen extra ruimte, maar ook meer natuurlijk licht en een beter uitzicht. Bovendien is een hoogwaardige dakkapel een bewezen manier om de actuele waarde van uw woning te verhogen. Onze tevreden klanten ervaren een aanzienlijke verbetering in hun woongenot na de installatie van een dakkapel. Dit is voor ons het grootste compliment en motiveert ons om door te gaan.

dakkapel-45-meter

Messcherpe prijzen

Gelders Dakkapel levert uw dakkapel voor een messcherpe prijs. Hoe maken wij deze belofte waar? Doordat de productie in onze eigen werkplaats plaatsvindt en we dankzij onze jarenlange ervaring efficiënt kunnen werken. Wij ontzorgen u graag volledig. Van advies tot offerte en van productie tot plaatsing zorgen wij voor een soepel traject.

Vanaf prijzen dakkapellen:

• Vanaf prijs dakkapel 2,5 meter: 5.995,- euro inclusief BTW

• Vanaf prijs dakkapel 5,0 meter: 8.995,- euro, inclusief BTW

Vraag een verhelderende offerte aan voor een exacte berekening. Onze teamleden dienen u graag van advies en denken mee over de beste oplossing voor uw situatie. Hierdoor heeft u optimaal plezier van uw investering.

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel te plaatsen?

Wilt u een dakkapel van 4,5 meter laten plaatsen en uw woongenot verhogen? Lees dan eerst de vergunningsregels van uw gemeente. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel van 4,5 meter te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Showroom dakkapel

Wilt u onze dakkapellen bekijken en weten hoe wij voor u aan de slag gaan? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen. Een dakkapel van 4,5 meter is een heel mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis. Wat wil een mens nog meer? Nou: scherpe prijzen en een heldere offerte.

showroom-45-meter-dakkapel

Onze voordelen op een rijtje:

• Meer ruimte, meer daglicht
• Waardestijging van uw woning
• Messcherpe prijzen
• Elke maat is mogelijk, ook een dakkapel van 4,5 meter
• Lange levensduur
• Productie in eigen werkplaats
• Gratis advies

Advies over plaatsen dakkapel van 4,5 meter

Hebt u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via de button hieronder kunt u een vrijblijvende adviesaanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten