Dakkapel Rhenen

Het plaatsen van een dakkapel op uw woning in Rhenen zorgt voor meer ruimte, meer daglicht en een waarde verhoging van uw huis. Dat zijn al drie voordelen om te kiezen voor een dakkapel. De volgende vraag is dan: ‘’Welk bedrijf schakel ik in?’’ Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat de keuze voor een dakkapel bedrijf best lastig kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Dakkapel plaatsen Rhenen

Gelders Dakkapel uit Elst (Gelderland) levert al meer dan 15 jaar kwalitatieve dakkapellen voor particulieren en aannemers in Rhenen. De dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats op korte afstand van Rhenen. Wij leveren niet alleen uw dakkapel maar zorgen uiteraard ook voor de plaatsing van uw dakkapel in Rhenen.

Heb ik een vergunning nodig?

Voordat u een dakkapel gaat plaatsen is het verstandig om eerst de vergunning regels van de gemeente Rhenen te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel in Rhenen te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

dakkapel-rhenen

Showroom dakkapel Rhenen

Een dakkapel is een hele mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis in Rhenen. Wat wil een mens nog meer? Nou, scherpe prijzen en een heldere offerte! Wilt u even kennis maken met Gelders Dakkapel of heeft u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Dakkapel op maat & Prefab

Aangezien Gelders Dakkapel beschikt over een eigen werkplaats is het altijd mogelijk om een dakkapel op maat te maken. Daarbij letten we op drie pijlers:

- Materiaal (Kunststof, Zink of Hout)
- Afmeting
- Type dak

 Het is ook mogelijk om een Prefab dakkapel te plaatsen in Rhenen. Prefab betekent dat u dakkapel al klaar staat in ons opslagmagazijn. Wij houden een voorraad van standaardmaten aan. Door deze voorraad kunnen wij uw dakkapel zeer snel afleveren in Rhenen!

Gelders Dakkapel, dé specialist

Onze voordelen op een rijtje:

- Messcherpe Prijzen
- Meer ruimte, meer daglicht
- Elke maat is mogelijk
- Lange levensduur
- Productie in eigen werkplaats
- Gratis advies

 Heeft u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel in Rhenen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via onderstaand button kunt u een vrijblijvend een advies aanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten