• Home
  • Dakkapel Veenendaal

Dakkapel Veenendaal

Het plaatsen van een dakkapel op uw woning in Veenendaal zorgt voor meer ruimte, meer daglicht en een waard verhoging van uw huis. Dat zijn al drie voordelen om te kiezen voor een dakkapel. De volgende vraag is dan: ‘’Welk bedrijf schakel ik in?’’Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat de keuze voor een dakkapel bedrijf best lastig kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

dakkapel-veenendaal

Dakkapel plaatsen Veenendaal

Gelders Dakkapel uit Elst (Gelderland) levert al meer dan 15 jaar kwalitatieve dakkapellen voor Veense particulieren en aannemers. De dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij leveren niet alleen uw dakkapel maar zorgen uiteraard ook voor de plaatsing van uw dakkapel in Veenendaal.

Heb ik een vergunning nodig?

Voordat u een dakkapel gaat plaatsen is het verstandig om eerst de vergunning regels van de gemeente Veenendaal te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel in Veenendaal te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Showroom dakkapel Veenendaal

Een dakkapel is een hele mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis in Veenendaal. Wat wil een mens nog meer? Nou, scherpe prijzen en een heldere offerte! Wilt u even kennis maken met Gelders Dakkapel of heeft u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst (Gelderland). Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Dakkapel op maat & Prefab

Aangezien Gelders Dakkapel beschikt over een eigen werkplaats is het altijd mogelijk om een dakkapel op maat te maken. Daarbij letten we op drie pijlers:

- Materiaal (Kunststof, Zink of Hout)
- Afmeting
- Type dak

Het is ook mogelijk om een Prefab dakkapel te plaatsen in Veenendaal. Prefab betekent dat u dakkapel al klaar staat in ons opslagmagazijn. Wij houden een voorraad van standaardmaten aan. Door deze voorraad kunnen wij uw dakkapel zeer snel afleveren in Veenendaal!

Gelders Dakkapel, dé specialist!

Onze voordelen op een rijtje:

- Messcherpe Prijzen
- Meer ruimte, meer daglicht
- Elke maat is mogelijk
- Lange levensduur
- Productie in eigen werkplaats
- Gratis advies

Heeft u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel in Veenendaal? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via onderstaand button kunt u een vrijblijvend een advies aanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Ik wil graag een offerte voor een:

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
sluiten