• Home
  • Dakkapel 5.5 meter

Dakkapel 5.5 meter

Bent u op zoek naar een dakkapel van 5,5 meter breed? Dan bent u bij Gelders Dakkapel aan het juiste adres. En wij straks bij u. Gelders Dakkapel levert u een dakkapel in elke gewenste maat dus ook in de afmeting van 5,5 meter breed. Ook alle tussenmaten kunnen door ons geleverd worden. Wij maken al onze dakkapellen namelijk in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland).

Wij adviseren u graag over de beste oplossing. Onze tarieven zijn zeer scherp en wij nemen alle zorgen uit handen bij de levering en plaatsing van uw Dakkapel 5.5 meter. Gelders Dakkapel levert hoogwaardige dakkapellen aan zowel particulieren als aannemers door heel Nederland. Met meer dan vijftien jaar ervaring in deze branche garanderen wij u betrouwbare kwaliteit. Al onze dakkapellen worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en ondergaan grondige kwaliteitscontroles voor plaatsing.

Meerwaarde

Een dakkapel van 5,5 meter voegt waarde toe aan uw woning door extra ruimte, natuurlijk licht en een beter uitzicht te creëren. Het vergroot niet alleen het woongenot, maar verhoogt ook de actuele waarde van uw woning. Dankzij de professionele installatie en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt een dakkapel een duurzame oplossing voor extra leefruimte. Het resultaat is een comfortabele en functionele toevoeging aan uw huis die zowel uw woonervaring verbetert als de marktwaarde van uw woning verhoogt.

dakkapel-55-meter

Messcherpe prijzen

Gelders Dakkapel levert uw dakkapel voor een messcherpe prijs. Hoe kunt u hiervan op aan? Doordat de productie in onze eigen werkplaats plaatsvindt en we dankzij onze jarenlange ervaring efficiënt kunnen werken. Wij ontzorgen u graag volledig. Van advies tot offerte en van productie tot plaatsing zorgen wij voor een soepel traject.

Vanaf prijzen dakkapellen:

• Vanaf prijs dakkapel 2,5 meter: 5.995,- euro inclusief BTW

• Vanaf prijs dakkapel 5,0 meter: 8.995,- euro, inclusief BTW

Vraag een verhelderende offerte aan voor een exacte berekening. Onze teamleden bieden u graag advies en denken mee over de beste oplossing voor uw situatie. Hierdoor heeft u optimaal plezier van uw investering.

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel te plaatsen?

Wilt u een 5,5 meter dakkapel laten plaatsen en uw woongenot verhogen? Controleer eerst de vergunningsregels van uw gemeente. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van woningen vaak vergunningsvrij een dakkapel wordt geplaatst. Voor de voorkant gelden soms andere regels. Raadpleeg omgevingsloket.nl om te zien of u een vergunning nodig heeft. Vindt u het lastig? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Showroom dakkapel

Wilt u onze dakkapellen bekijken, inspiratie op doen en zien hoe wij voor u aan de slag gaan? Maak dan een afspraak om onze showroom in Elst te bezoeken. Hier ontvangen wij u graag voor advies en bespreken we rustig uw wensen. Een 5,5 meter dakkapel is een uitstekende investering met tal van voordelen: meer licht, extra ruimte en een verhoogde woningwaarde. Maar naast dat alles, bieden wij ook scherpe prijzen en een duidelijke offerte.

dakkapel-55-meter-gelders

Onze voordelen op een rijtje:

• Meer ruimte, meer daglicht
• Waardestijging van uw woning
• Messcherpe prijzen
• Elke maat is mogelijk, ook een dakkapel van 5,5 meter
• Lange levensduur
• Productie in eigen werkplaats
• Gratis advies

Advies over plaatsen dakkapel van 5,5 meter

Heeft u vragen over de aankoop en installatie van uw dakkapel? Dat begrijpen we volkomen. U kunt vrijblijvend advies aanvragen en foto's van uw situatie uploaden via de onderstaande knop. Wij beoordelen de situatie en kunnen indien nodig bij u langskomen voor een nauwkeurige inschatting. U ontvangt van ons altijd deskundig advies en op verzoek een scherpe offerte!

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten