• Home
  • Dakkapel zelf samenstellen

Dakkapel zelf samenstellen

Gelders Dakkapel is gespecialiseerd in het samenstellen, de levering en plaatsing van alle soorten dakkapellen. U koopt bij ons uw dakkapel rechtstreeks vanuit onze eigen werkplaats. Hier maken wij onze dakkapellen van hoge kwaliteit waarbij wij werken met een zeer scherpe eind- en kwaliteitscontrole. Verder verzorgen wij de complete plaatsing van uw dakkapel.

Ook alle andere voorkomende dakwerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Goed advies en een scherpe offerte zijn bij ons altijd ter oriëntatie en gratis. Maakt u daarvoor in eerste instantie gebruik van onze dakkapel configurator om uw dakkapel samen te stellen. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijke wensen

Een dakkapel samenstellen is een klus die weinig voorkomt in uw leven. Waar moet u allemaal op letten? De prijzen en kosten van een dakkapel zijn onder andere afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Die kunt u opgeven in de dakkapel configurator. Bij de offerteaanvraag kunt u uw voorkeuren aan ons doorgeven. Klik op de gewenste afmeting, het materiaal, het model en de afwerking en wij sturen u geheel vrijblijvend een heldere offerte op het door u opgegeven e-mailadres.

dakkapel-zelf-samenstellen

Invullen dakkapel configurator

Wilt u na het invullen van de dakkapel configurator liever persoonlijk advies of een kennismakingsgesprek met onze adviseur? Neem dan contact met ons op voor het samenstellen van uw dakkapel. Wij helpen u graag met advies op maat. Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kosten van een dakkapel voor uw woning. De exacte prijs verschilt echter per individuele opdracht. Gelders Dakkapel zorgt voor maatwerk en daardoor variëren de prijzen per ontwerp. Zo zijn de kosten afhankelijk van de materiaalsoort, gewenste afmetingen, de hellingsgraad en natuurlijk de beoogde afwerking.

Wat kost een dakkapel?

We zijn één van de voordeligste aanbieders in de markt. Dat kunnen we zijn doordat we werken met zogenaamde prefab dakkapellen. We stellen uw dakkapel samen in onze werkplaats en plaatsen hem in één dag op uw woning. De dakkapel configurator is een vrij nauwkeurige voorspeller van de investering, zodat u zich direct kunt oriënteren op wat een dakkapel bij ons bij benadering kost.

Prijs berekenen dakkapel

Wij doen niet moeilijk over onze prijzen: we zijn volledig transparant en u kunt bij ons online uw prijs berekenen voor een dakkapel met behulp van onze dakkapel configurator. Nadat u uw dakkapel hebt samen weten te stellen naar uw wensen, kunt u een verhelderende offerte aanvragen. Geen zorgen als u de maten niet exact weet: voordat we uw dakkapel gaan bouwen, komt er altijd een adviseur bij u langs om uw dakkapel in te meten en uw wensen te bespreken.

Advies aan huis

We maken dakkapellen volledig op maat naar uw wensen. Wilt u een dakkapel samen stellen die u niet met de configurator kunt berekenen? Of wilt u advies over de mogelijkheden voor de situatie in uw eigen huis? Raadpleeg dan onze contactpagina of maak gebruik van de handige terugbeldienst. Ook een offerte aanvragen voor een dakkapel is bij ons volledig vrijblijvend.

Overleg

Regelmatig stellen klanten ons de vraag wat de kosten voor het samenstellen van een nieuwe dakkapel zijn. Zoals u begrijpt zijn deze sterk afhankelijk van een aantal factoren en de uit te voeren werkzaamheden. Gelders Dakkapel voorziet u van een heldere offerte. Komt u er met behulp van de dakkapel configurator niet helemaal uit? In overleg met u komen we met alle plezier eerst bij u langs voor gratis inspectie en advies zodat we u een passend voorstel op maat kunnen doen voor uw specifieke situatie.

Duidelijkheid

Op ons kantoor in Elst (Gelderland) werken we de calculatie voor uw dakkapel uit en vervolgens ontvangt u onze offerte. Gelders Dakkapel heeft jarenlange ervaring in alle soorten dakkapellen. Wij leveren u kwaliteit tegen scherpe prijzen en u weet door het raadplegen van de dakkapel configurator van tevoren wat de kosten voor uw nieuwe dakkapel zijn. Dus bent u op zoek naar duidelijkheid en gedegen advies voor het samenstellen van uw nieuwe dakkapel? U bent van harte welkom bij Gelders Dakkapel.

Prijzen Dakkapel

Zoals omschreven zijn de materiaalkeuze, afmetingen en aankleding bepalend voor de prijsvorming van uw nieuwe dakkapel. Dit willen we graag met u bespreken en uitrekenen. Onze zeer concurrerende prijzen voor onze dakkapellen zijn inclusief plaatsing en btw.

stel-dakkapel-samen

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten