• Home
  • Een dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen op uw woning zorgt voor meer ruimte, meer daglicht en een serieuze waardeverhoging van uw huis. Dat zijn al drie voordelen om te kiezen voor het plaatsen van een dakkapel. De volgende vraag is dan: ‘’Welk bedrijf schakel ik in?’’ Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat de keuze voor een dakkapel bedrijf best lastig kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoogwaardige kwaliteit 

Gelders Dakkapel uit Elst (Gelderland) levert al meer dan vijftien jaar kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor particulieren en aannemers in. De dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst, in het midden van Nederland. Wij leveren niet alleen uw dakkapel maar zorgen er uiteraard ook voor dat we deze netjes plaatsen.

dakkapel-plaatsen2

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel te plaatsen?

Voordat u een dakkapel laat plaatsen is het verstandig om eerst de vergunningsregels van uw gemeente te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel in Tiel te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Showroom dakkapel

Een dakkapel is een heel mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis. Wat wil een mens nog meer? Nou: scherpe prijzen en een heldere offerte. Wilt u kennis maken met Gelders Dakkapel of hebt u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Uw dakkapel van productie tot plaatsing

Aangezien Gelders Dakkapel beschikt over een eigen werkplaats is het altijd mogelijk om een dakkapel voor u op maat te maken. Daarbij letten we op drie pijlers:

  • Materiaal 
  • Afmeting
  • Type dak

Gelders Dakkapel, dé specialist in het plaatsen van uw dakkapel

Onze voordelen op een rijtje:

  • Meer ruimte, meer daglicht
  • Messcherpe prijzen
  • Elke maat is mogelijk
  • Lange levensduur
  • Productie in eigen werkplaats
  • Gratis advies

Maatwerk dakkapellen en plaatsing in heel Nederland

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd. Wij leveren uw dakkapallen op maat vanuit onze eigen werkplaats. Doordat wij zelf de dakkapel maken is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

Advies over plaatsen dakkapel

Hebt u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via de button hieronder kunt u een vrijblijvende adviesaanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten