• Home
  • Kosten nieuwe dakkapel

Kosten nieuwe Dakkapel

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld wat de kosten voor een nieuw dakkapel zijn. Zoals u begrijpt is deze sterk afhankelijk van een aantal factoren en de uit te voeren werkzaamheden. Gelders Dakherstel voorziet u van een heldere offerte. In overleg met u komen we met alle plezier eerst bij u langs voor gratis inspectie en advies zodat we u een passend voorstel op maat kunnen doen voor uw specifieke situatie.

Op ons kantoor in Elst (Gelderland) wordt de calculatie voor uw dak uitgewerkt en vervolgens ontvangt u onze offerte. Gelders Dakkapel heeft jarenlange ervaring in alle soorten dakkapellen. Wij leveren u kwaliteit tegen scherpe prijzen en u weet vantevoren wat de kosten voor uw nieuwe dakkapel zijn. Dus bent u op zoek naar duidelijkheid en gedegen advies voor uw nieuwe dakkapel? U bent van harte welkom bij Gelders Dakherstel.

Vanaf prijzen Dakkapel
Zoals omschreven zijn de materiaalkeuze, afmetingen en aankleding bepalend voor de prijsvorming van uw nieuwe dakkapel. Onderstaand ziet u onze zeer concurrerende vanaf prijzen voor onze dakkapellen inclusief plaatsing. Deze vanaf prijzen zijn gebaseerd op de standaard dakkapelhoogte van 1.50 meter.

Materiaal soort vanaf prefab vanaf op maat
Kunststof dakkapel Vanaf € 2.750,- Vanaf € 3.250,-
Houtlook dakkapel Vanaf € 2.890,- Vanaf € 3.390,-
Houten dakkapel Vanaf € 3.300,- Vanaf € 3.800,-


Bovenstaande vanaf prijzen zijn inclusief plaatsing.

Bovenstaande vanaf prijzen zijn inclusief BTW.

kosten-nieuw-dak

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

  • Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
  • Messcherpe prijzen
  • Prefab en maatwerk
  • Meer ruimte, meer daglicht

Wat klanten over ons zeggen

sluiten