Dakkapel in 1 dag

U overweegt om een dakkapel te laten plaatsen op uw woning. Een dakkapel op uw huis zorgt voor meer ruimte, meer daglicht en een serieuze waardeverhoging van uw woning. a

U overweegt om een dakkapel te laten plaatsen op uw woning. Een dakkapel op uw huis zorgt voor meer ruimte, meer daglicht en een serieuze waardeverhoging van uw woning. Dat zijn al drie voordelen om te kiezen voor het plaatsen van een dakkapel. De volgende vraag is dan: welk bedrijf schakel ik in? Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat de keuze voor een aannemer best lastig kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen geruststellen op het vlak van de duur van het project. Een dakkapel in 1 dag is bij ons gebruikelijk.

Plaatsen van uw dakkapel in 1 dag

Gelders Dakkapel uit Elst (Gelderland) levert al meer dan vijftien jaar kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor particulieren en aannemers in. Een dakkapel in 1 dag behoort tot de reële mogelijkheden. De dakkapellen maken we namelijk zelf in onze eigen werkplaats in Elst, in het midden van Nederland. Wij leveren niet alleen uw dakkapel maar zorgen er uiteraard ook voor dat we deze netjes plaatsen.

Heb ik een vergunning nodig om mijn dakkapel in 1 dag te plaatsen?

Voordat u een dakkapel laat plaatsen is het verstandig om eerst de vergunningsregels van uw gemeente te raadplegen. Uit onze ervaring blijkt dat aan de achterkant van de woning vaak een dakkapel geplaatst kan worden zonder vergunning. Aan de straatkant gelden soms andere regels. Kijk op omgevingsloket.nl of u een vergunning moet aanvragen om uw dakkapel in 1 dag te laten plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Showroom dakkapel

Een dakkapel is een heel mooie investering met meerdere voordelen: meer licht, meer ruimte en een waardestijging van uw huis. Wat wil een mens nog meer? Nou: scherpe prijzen en een heldere offerte. Wilt u kennis maken met Gelders Dakkapel of hebt u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies over het laten plaatsen van een dakkapel in 1 dag. En kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Uw dakkapel in 1 dag van productie tot plaatsing

Aangezien Gelders Dakkapel beschikt over een eigen werkplaats is het altijd mogelijk om een dakkapel voor u op maat te maken. Daarbij letten we op het materiaal, de afmeting en het type dak. 

Maatwerk dakkapellen en plaatsing in heel Nederland

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd. Wij leveren uw dakkapallen op maat vanuit onze eigen werkplaats. Doordat wij zelf de dakkapel maken is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

Advies over plaatsen dakkapel

Hebt u vragen over de aankoop en het plaatsen van uw dakkapel in 1 dag? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Via de button hieronder kunt u een vrijblijvende adviesaanvraag doen en foto's uploaden van de situatie. Wij beoordelen de situatie en in overleg kunnen wij bij u langskomen voor een goede inschatting van de situatie. U ontvangt vervolgens van ons altijd gedegen advies en indien u dat wenst een scherpe offerte.

Een dakkapel in 1 dag plaatsen: Hoe werkt dat?

Bij Gelders Dakkapel profiteert u van een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Dit kan binnen een dag gebeuren. Dankzij de kant-en-klare, in onze eigen werkplaats gemaakte modellen bent u verzekerd van een stevige dakkapel en dat tegen een uitstekende kwaliteit-/ prijsverhouding. Gun uzelf meer daglicht, ruimte en woonplezier met een dakkapel van Gelders Dakkapel.

Contact

Zowel de showroom als werkplaats van Gelders Dakkapel zijn gevestigd in Elst (Gelderland). Hier kunt u ook terecht voor advies. Showroombezoek doen wij uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u de juiste aandacht en tijd geven. Dus bent u op zoek naar duidelijkheid en gedegen advies voor het samenstellen van uw nieuwe dakkapel? U bent van harte welkom bij uw dakkapel specialist, Gelders Dakkapel.

dakkapel-in-1-dag

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten