Dakkapel laten plaatsen

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit.

 

U zoekt een specialist om een dakkapel te laten plaatsen. Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit.  Al onze dakkapellen maken we zelf in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland). Wij leveren niet alleen uw dakkapel, maar zorgen uiteraard ook voor de professionele plaatsing van uw dakkapel.

Vertrouwen in een dakkapel laten plaatsen

Gelders Dakkapel is volledig gespecialiseerd in de levering en plaatsing van alle soorten dakkapellen. Uw dakkapel laten plaatsen vraagt vertrouwen. Vertrouwen in de aannemer die u daarvoor selecteert. Bij Gelders Dakkapel zit u wat dat betreft prima. Bovendien kunnen wij alle andere voorkomende dakwerkzaamheden wij voor u verzorgen. Goed advies en een scherpe offerte zijn bij ons altijd gratis. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen en showroombezoek

U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen voor uw dakkapel om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen van een dakkapel laten plaatsen. Wij raden u e echter aan om ook te komen kijken in onze showroom, omdat veel onderdelen, materialen en kozijnen onbekend kunnen zijn voor u. Later blijken deze vaak zeer belangrijk te zijn voor het plaatsen van uw dakkapel. Het is dan beter even wat tijd te investeren, zodat u de juiste en een weloverwogen beslissing over het plaatsen van een dakkapel neemt.

Offerte op maat

Na een eerste oriëntatie weet u al heel wat meer. Als u al wat meer weet en wij goede gegevens van u krijgen over uw huis (bijvoorbeeld foto's, tekeningen en afmetingen enzovoorts), dan kunnen wij ook zonder een bezoek bij u thuis een goede offerte voor een dakkapel laten plaatsen voor u maken. Met die offerte kunt u dan een goed en objectief vergelijk maken. Ook komt het voor dat sommige dingen helaas niet mogelijk blijken te zijn of andersom: er kan meer dan u gedacht had. Denkt u ook aan mogelijke verplichte vergunningen voor het plaatsen van een dakkapel. Of juist niet.

De dag van uw dakkapel laten plaatsen

De werkzaamheden bij u thuis bestaan uit het netjes afdekken van de zolderruimte, het eraf halen van de dakpannen en het inzagen van uw dakbeschot of dakplaten. Zo zagen onze specialisten eerst een gat dat steeds groter wordt. Onze zware materialen en het ontstane afval tillen we met de kraan in en uit uw woning, zodat dit niet allemaal door uw huis hoeft. Wij zorgen ervoor dat de juiste constructiemaatregelen genomen worden om de te plaatsen dakkapel goed op te kunnen vangen als deze gehesen wordt door de kraan. Dit heet een ‘raveling’. Deze zorgt ervoor dat na het dakkapel laten plaatsen uw dak even sterk is als voorheen.

Speciale aanpassingen

Soms zijn er speciale aanpassingen nodig, bijvoorbeeld als u een constructiemuur weg wilt hebben of een spant. Tijdens de inmeting bespreken we dit met u, zodat u op de dag van plaatsing niet voor verrassingen komt te staan. Het geheel leveren we uiteraard dezelfde dag wind- en waterdicht op. Maakt u zich dus geen zorgen over eventuele lekkages bij regen, hagel of sneeuw.

Breed aanbod

Gelders Dakkapel is uw betrouwbare partner voor het op maat maken en plaatsen van dakkapellen op uw woning. Bij ons vindt u dan ook een breed aanbod verschillende soorten dakkapellen in allerlei gangbare en standaardafmetingen. Een dakkapel laten plaatsen is daardoor zo gepiept. Wij begrijpen echter dat het plaatsen van een dakkapel daarnaast een belangrijke keuze voor u is. Daarom willen u hier dan ook graag mee helpen en advies geven bij het plaatsen van uw dakkapel.

Kies voor Gelders Dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen geeft uw woning meer ruimte en zorgt voor meer daglicht: alles om uw woongenot te vergroten. Echte vakmensen die over de juiste kennis en ervaring beschikken, plaatsen uw dakkapel. Zo zorgen wij ervoor dat de hoogwaardige kwaliteit van onze in eigen werkplaats gemaakte dakkapellen gewaarborgd blijft. Wilt u snel een dakkapel plaatsen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze levertijd is snel. En, niet onbelangrijk om te weten, wij plaatsen de hele winter door. U hoeft dus niet te wachten als u van plan bent om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen. Sterker nog: wij plaatsen een dakkapel binnen één dag!

Een dakkapel laten plaatsen in één dag: Hoe werkt dat?

Bij Gelders Dakkapel profiteert u van een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Dit kan binnen een dag gebeuren. Dankzij de kant-en-klare in onze eigen werkplaats gemaakte modellen bent u verzekerd van een stevige dakkapel en dat tegen een uitstekende kwaliteit-/ prijsverhouding. Gun uzelf meer daglicht, ruimte en woonplezier met een dakkapel van Gelders Dakkapel.

Contact

Zowel de showroom als werkplaats van Gelders Dakkapel zijn gevestigd in Elst (Gelderland). Hier kunt u ook terecht voor advies. Showroombezoek doen wij uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u de juiste aandacht en tijd geven.

dakkapel-laten-plaatsen

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten