Goedkope dakkapel

De prijs van uw dakkapel is onder andere afhankelijk van de breedte en hoogte van de dakkapel. Een goedkope dakkapel, oftewel kwaliteit tegen een scherpe prijs, is door Gelders dakkapel leverbaar.

Houdt u bij het oriënteren alvast wel rekening met de volgende uitgangspunten.

Houtlook dakkapellen kosten meer dan kunststof. Ook zorgt een lagere dakhelling dan 45° voor een hoger bedrag. Daarnaast heeft de aankleding invloed op de kosten van een dakkapel, zoals de keuze voor aftimmeren of een schuin pannendak.

Opties

Een goedkope dakkapel kunnen we uitvoeren met tal van opties. Deze zijn van invloed op de totaalprijs van de dakkapel. Om een goed beeld te krijgen van de prijzen van deze opties is hieronder een opsomming gemaakt. De kostenberekening die we voor u uitvoeren is altijd bij benadering. Er zal altijd per situatie moeten worden gemeten en berekend wat er precies nodig en wenselijk is. Als u meer informatie over de aankleding van uw goedkope dakkapel wilt, dan helpen we u graag verder. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld van de offerte aanvraag. Wij nemen spoedig contact met u op om te door te nemen welke aankleding voor uw situatie het meest geschikt is.

Kosten goedkope dakkapel

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige en toch goedkope dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland) en uitvoerig gecontroleerd. Wij werken met scherpe vanaf prijzen. Daarnaast voorzien wij u altijd van een heldere offerte voor uw goedkope dakkapel. Zo weet u van tevoren precies wat uw investering in een groter woongenot is. Wel zo prettig.

Prijsvorming

Materiaalkeuze, afmetingen en aankleding zijn bepalend voor de prijsvorming van uw nieuwe dakkapel. Wij leveren dakkapellen in iedere gewenste maat, uitvoering en afwerking. Mocht u geïnteresseerd zijn in wat de hoogte van uw investering is in een dakkapel, dan berekenen wij deze graag voor u. Laat het ons weten via het contact formulier rechts of via de contactpagina.

Bouwtekening voor een dakkapel

Om specificaties van uw goedkope dakkapel vast te leggen is het raadzaam om bouwtekeningen te laten opstellen. U hebt al een bouwtekening voor een relatief laag bedrag. Hierdoor krijgt u een veel betere indruk van de ruimte en het uiterlijk van de dakkapel. Ook worden hier specifieke wensen en kenmerken in vastgelegd zoals de dikte van de isolatie.

Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een goedkope dakkapel oplossing, gaan zeker 30 jaar mee en zijn onderhoudsarm (geen schilderwerk). Er wordt daarom bij een goedkope dakkapel – een dakkapel in  betaalbare kwaliteit - vaak gekozen voor ‘houtlook’ kozijnen. Dit zijn kunststof kozijnen die de uitstraling van hout hebben. Houtlook is technisch zodanig doorontwikkeld dat deze nauwelijks van echt te onderscheiden is, zeker niet vanaf de begane grond.

Verschil in kosten prefab of traditionele dakkapel

Er zijn traditionele dakkapellen en prefab dakkapellen. Het verschil is dat een traditionele dakkapel in elkaar gezet wordt op het dak. Een prefab, goedkope dakkapel wordt afgetimmerd in de werkplaats, waarna deze met een kraan op zijn plaats op het dak gehesen wordt. Het neemt gemiddeld drie dagen in beslag om een traditionele dakkapel te bouwen. De meeste van onze klanten kiezen voor een prefab dakkapel vanwege de korte montagetijd (één dag), minder overlast en rommel, minder risico door slecht weer en de lagere kosten. Prefab dakkapellen zijn goedkoper simpelweg omdat het bouwen van een dakkapel in een werkplaats minder tijd in beslag neemt dan op een dak. Dit scheelt al gauw meer dan € 1.000,- euro.

Drukke binnensteden

Uiteraard komt het plaatsen van traditionele dakkapellen ook nog altijd veel voor, bijvoorbeeld in drukke binnensteden, zoals Arnhem en Nijmegen, waar kranen vaak niet ter plaatse kunnen komen of extra kosten met zich meebrengen. Naast dat een dakkapel de goedkoopste vorm is om meer ruimte toe te voegen aan uw woning, zijn er met de verschillende typen van een goedkope dakkapel ook tal van mogelijkheden om te besparen op uw woninguitbreiding.

Prefab

Een prefab dakkapel wordt van tevoren ingemeten en opgebouwd in de werkplaats, om vervolgens met een kraan op het dak geplaatst te worden. In drukke binnensteden wordt er wel gekozen voor de traditionele dakkapel, omdat een kraan niet overal toegang heeft en er mogelijk extra vergunningen nodig zijn. Een traditionele dakkapel komt in dit soort gevallen goedkoper uit. Daarnaast is er een klein prijsverschil tussen een hardhouten dakkapel en een kunststof dakkapel. Het zagen van een gat in het dak, de plaatsing en de verankering nemen één dag in beslag. Qua materialen en kwaliteit kunnen prefab en traditionele dakkapellen dus gewoon hetzelfde zijn.

Het bouwtraject

Bij Gelders Dakherstel houden we van een snelle realisatie van uw bouwplannen. Zodra u ons het contactformulier of de offerteaanvraag verstuurd hebt, neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak bij u in te plannen. Op deze afspraak worden al uw wensen doorgenomen en adviseren wij u op basis van onze expertise over een goedkope dakkapel. Vervolgens wordt de situatie opgenomen en exact ingemeten. Na deze procedure volgt de concrete offerte ter ondertekening. Zodra wij de offerte ondertekend ontvangen hebben wordt de bouw ingepland en opgezet. Tot slot plannen we een droge dag van plaatsing.

 

 

 

goedkope-dakkapel

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten