• Home
  • Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Gelders Dakkapel levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen voor zowel particulieren als aannemers in heel Nederland. Met vijftien jaar ervaring bent u verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit. Al onze dakkapellen maken we zelf in onze eigen werkplaats in Elst (Gelderland). Wij leveren niet alleen uw dakkapel, maar zorgen uiteraard ook voor de professionele plaatsing van uw dakkapel. Daarnaast zijn onze mensen opgeleid in dakherstel en renovatie. U weet bij ons dus zeker dat onze experts u helpen met kennis van zaken.

Gelders Dakkapel is volledig gespecialiseerd in de levering en plaatsing van alle soorten dakkapellen. U koopt bij ons uw dakkapel rechtstreeks vanuit onze eigen werkplaats. Hier maken we uw dakkapellen van hoge kwaliteit, waarbij we werken met een zeer scherpe kwaliteitscontrole. Verder verzorgen wij het complete plaatsen van uw dakkapel. Ook alle andere voorkomende dakwerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Goed advies en een scherpe offerte zijn bij ons altijd gratis. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen en showroombezoek

U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen voor uw dakkapel om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen van het plaatsen van een dakkapel. Wij raden u aan om ook te komen kijken in onze showroom, omdat veel onderdelen, materialen en kozijnen onbekend kunnen zijn voor u. Later blijken deze vaak zeer belangrijk te zijn voor het plaatsen van uw dakkapel. Het is dan beter even wat tijd te investeren, zodat u de juiste en een weloverwogen beslissing over het plaatsen van een dakkapel neemt.

Offerte op maat

Na uw eerste oriëntatie weet u al heel wat meer. Als u al meer weet en wij goede gegevens van u krijgen over uw huis (bijvoorbeeld foto's, tekeningen en afmetingen enzovoorts), dan kunnen wij ook zonder een bezoek bij u thuis een goede offerte voor het plaatsen van een dakkapel voor u maken. Met die offerte kunt u dan een goed en objectief vergelijk maken. Ook komt het voor dat sommige dingen helaas niet mogelijk blijken te zijn of andersom: er kan meer dan u gedacht had. Denkt u ook aan mogelijke verplichte vergunningen voor het plaatsen van een dakkapel. Of juist niet.

Technische inmeting

U geeft opdracht en een specialist van Gelders Dakkapel komt inmeten. Als u weet wat er allemaal kan en wat het kost, dan kunt u ons de opdracht geven voor het plaatsen van een dakkapel. Dan volgt er nog een technische inmeting om ervoor te zorgen dat

- Alles technisch perfect zal verlopen en onze monteurs het werk precies zo uitvoeren zoals met u besproken is

- U nogmaals de gelegenheid krijgt alles in alle rust te bespreken 

- U alsnog zaken kunt wijzigen op basis van ons advies 

Het kan namelijk ook voorkomen dat u ons opdracht hebt gegeven voor het plaatsen van uw dakkapel, zonder dat wij al eerder bij u thuis waren en dan kunt u eenvoudig een en ander weer laten wijzigen in uw opdracht. Bijvoorbeeld de breedte, materiaalkeuze, kleuren, kozijnindeling en meer van dat soort zaken.

Datum plaatsing of verzorging vergunning

U krijgt vervolgens van de inmeter een uitgebreide opdrachtbevestiging met een tekening van uw te plaatsen dakkapel erin en alle eventuele besproken wijzigingen zodat er geen misverstand kan zijn over de uiteindelijke opdracht. Als we bij u vergunningsvrij de dakkapel mogen plaatsen, dan krijgt u een datum voor de plaatsing van de dakkapel via de inmeter en alle informatie die daarbij hoort. Zo bent u goed op de hoogte van wat er op die dag allemaal bij u thuis gaat gebeuren. Als wij een vergunning voor u moeten verzorgen regelt de inmeter alles voor u. Daarvoor hebben we wel uw bouwtekeningen van u nodig. Nadat de gemeente vergunning verleend heeft voor het plaatsen van uw dakkapel, krijgt u een plaatsingsdatum van ons. Als de gemeente wijzigingen wil, dan bespreken we die eerst met u en daarna dienen we een gewijzigd plan in.

Dag van plaatsing van uw dakkapel

De werkzaamheden bij u thuis bestaan uit het netjes afdekken van de zolderruimte, het eraf halen van de dakpannen en het inzagen van uw dakbeschot of dakplaten. Zo zagen onze specialisten eerst een gat dat steeds groter wordt. Onze zware materialen en het ontstane afval tillen we met de kraan in en uit uw woning, zodat dit niet allemaal door uw huis hoeft. Wij zorgen ervoor dat de juiste constructieve maatregelen genomen worden om de te plaatsen dakkapel goed op te kunnen vangen als deze gehesen wordt door de kraan. Dit heet een ‘raveling’. Deze zorgt ervoor dat na de plaatsing van uw dakkapel uw dak even sterk is als voorheen. Soms zijn eer speciale aanpassingen nodig, bijvoorbeeld als u een constructiemuur weg wilt hebben of een spant. Tijdens de inmeting bespreken we dit met u, zodat u op de dag van plaatsing niet voor verrassingen komt te staan. Het geheel leveren we uiteraard dezelfde dag wind- en waterdicht op. Maakt u zich dus geen zorgen over eventuele lekkages bij regen, hagel of sneeuw.

Dakkapel

Gelders Dakkapel is uw betrouwbare partner voor het op maat maken en plaatsen van dakkapellen op uw woning. Bij ons vindt u dan ook een breed aanbod verschillende soorten dakkapellen in allerlei gangbare en standaardafmetingen. Het plaatsen van een dakkapel is daardoor zo gepiept. Wij begrijpen echter dat het plaatsen van een dakkapel daarnaast een belangrijke keuze voor u is. Daarom willen u hier dan ook graag mee helpen en advies geven bij het plaatsen van uw dakkapel.

Kies voor Gelders Dakkapel

Een dakkapel geeft uw woning meer ruimte en zorgt voor meer daglicht: alles om uw woongenot te vergroten. Echte vakmensen die over de juiste kennis en ervaring beschikken, plaatsen uw dakkapel. Zo zorgen wij ervoor dat de hoogwaardige kwaliteit van onze in eigen werkplaats gemaakte dakkapellen gewaarborgd blijft. Wilt u snel een dakkapel plaatsen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze levertijd is snel. En, niet onbelangrijk om te weten, wij plaatsen de hele winter door. U hoeft dus niet te wachten als u van plan bent om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen. Sterker nog: wij plaatsen een dakkapel binnen één dag!

Een dakkapel plaatsen in één dag: Hoe werkt dat?


Bij Gelders Dakkapel profiteert u van een snelle, professionele plaatsing van uw dakkapel. Dit kan binnen een dag gebeuren. Dankzij de kant-en-klare in onze eigen werkplaats gemaakte modellen bent u verzekerd van een stevige dakkapel en dat tegen een uitstekende kwaliteit-/ prijsverhouding. Gun uzelf meer daglicht, ruimte en woonplezier met een dakkapel van Gelders Dakkapel. 

dakkapel-plaatsen

Gelders Dakkapel

Showroom en Werkplaats in Elst (Gld.)
Messcherpe prijzen
Prefab en maatwerk
Meer ruimte, meer daglicht
yt

Wat klanten over ons zeggen

VCA gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
sluiten